Torsdag 5. mai var det Kristi himmelfartsdag og tradisjonen tro samlet Ebeneser-forsamlingen seg på Røyrvik Aktivitetsgård. IKF var også invitert og til sammen var vi rundt 200 besøkende med stort og smått. Vi begynte med fellesmøte kl 11 hvor Mons Gunnar Selstø hadde andakt. Etter andakten sang Manuel Subang fra Filippinene. 

Etter møtet var grillene blitt varme og det var tid for mat. Vi nordmenn ser at vi har et og annet å lære av IKF-gjengen når det kommer til grilling. Mens vi står med våre pølser og burgere, legger de den ene delikatessen etter den andre på grillen. Steikeosen avslører spennende og eksotiske krydder. Dette kan de.

Etterpå var det mange forskjellige aktiviteter: Hesteridning, hest og kjerre, volleyball, kanopadling, kajakk og trøbåter. Noen gikk tradisjonen tro i vannet, men heldigvis var det nære land. En gjeng hardhauser hadde faktisk med seg badebukse og svømte og dukket i det kalde vannet.

Alt i alt ble det en fantastisk dag på Røyrvik. Tusen takk til vertskapet Unni og Mikael Johnsen som stiller gården til rådighet, år etter år etter år.