Oasen er et ungdomslag for deg mellom 13 og 18 år. Annenhver fredag samles vi for å bli bedre kjent med Jesus, og for å ha det gøy sammen. 

Vi ønsker at Oasen skal være et sted der ungdommer kan komme for å høre mer om Jesus, og vi ønsker å hjelpe dem å ta med seg kristendommen i hverdagen. ”Vi vil at alle ungdommer skal gå for Jesus” — det er vår visjon. Dette innebærer å si ja til Jesus og ta imot ham som frelser og Herre, og det innebærer også å være hans disipler og spre hans ord til andre ungdommer.

Vi møtes fredagene i partallsuker. Da er det en andakt, og noen ganger har vi lovsang eller bønnevandring i tillegg. Etter møtene er det alltid kjekke sosiale aktiviteter, det er kiosk og av og til matservering også.

I forbindelse med Oasen er det også cellegrupper som du kan være med i. Her kan du lese Bibelen og snakke om tro sammen med andre kristne på din alder. Dette er sosiale studie-samlinger som er delt i forskjellige aldersgrupper. Her snakker man om alt mulig, spiser god mat, får nye venner og får svar på noe av det man lurer på angående kristenlivet.

Du er hjertelig velkommen til Oasen! 

Fredager i partallsuker kl 20

Følg oss gjerne på facebook og instagram: @oasenganddal

Om du har spørsmål, kan du sende dem til ungdomsarbeider på huset: oasen@ebeneser.no