10.-11. september var det familieweekend på Utsyn, og det myldret av liv. En god blanding av barn, ungdommer, voksne og eldre, koste seg sammen i aktiviteter og lek. En av bibelgruppene tilknyttet Ebenser organiserte det hele, noe de gjorde på en utmerket måte.

Som vanlig fikk vi velsmakende mat, og for mange av de yngre var nok taco-kveldsen på lørdagen det gastronomiske høydepunktet.

Når man er på Finnøy sier det seg selv at man må ha fiskekonkurranse. Det ble en overbevisende fangst. Til og med makrell. Denne ble pakket i folie og havnet på grillen. Nam, nam!

Åndelig føde er alltid viktig. På lørdagskvelden hadde vi besøk av Bjarne Ydstebø som fortalte om den barmhjertige samaritan. Søndag formiddag var det vår egen Lars Skjæveland som forkynte både levende og engasjerende.

Før den avsluttende middagen kunne barna kose seg med hoppeslott og bading, og noen av de voksne ble med på fotballturnering sammen med alle barna og ungdommene.

Alt i alt ble det en veldig kjekk weekend hvor mange sosiale bånd ble knyttet, nye vennskap ble skapt og alle fikk åndelig påfyll.

Takk til bibelgruppen som stod som arrangør. Takk for en flott opplevelse!