På fredag var Oasen samlet på Ebeneser sammen med DiG til et fellesarrangement med fokus på slaveri i verden i dag. Magnus Stokke, som jobber i en organisasjon som heter «Hope for Justice» kom for å dele litt om hvilket arbeid de driver, og fikk med dette satt fokus på hvor utbredt slaveri og menneskehandel enda er i verden i dag — også i Norge. Det ble en bevisstgjøring på hvilken urett mange lider under, og hvorfor dette bør oppta oss som kristne. 

 

Det var omlag 60 ungdommer samlet, og etter møtedelen ble det arrangert et slags tivoli-lignende opplegg på parkeringsplassen med «bobleball-fotball», bruskasseklatring og innebandy utebandy. Hvert forsøk på bruskasseklatringen kostet en tier, og disse pengene gikk så til arbeidet som «Hope for Justice» driver. Til tross for surt vær, hagl og vind var dette populære poster å besøke. 

 

Ettersom dette var første samling etter påske var også 7. klassinger velkomne, og det var kjekt å se noen nye ansikt. Noen fra styrene i ungdomslagene hadde også bakt pizzaboller, noe som var herlig å komme inn til etter å ha vært ute i vinden. 

 

Det er kjekt å kunne stå sammen med andre og i dette ungdomsarbeidet, og ha noen fellessamlinger innimellom, og vil derfor også arrangere en sommeravslutning sammen med DiG den 16. juni. 

 

Om du ønsker å følge enda tettere på arbeidet med Oasen, så kan du klikke her (http://eepurl.com/cgGhvb) og skrive deg opp på en mailingliste hvor det sendes ut bønneemner for arbeidet og litt info om samlingene som har vært den siste måneden.